Известие

Collapse
No announcement yet.

носачи 33

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• носачи 33

Здравейте колеги ,днеска стана страшно излизам си с алфето и бам занесе се и в един болдюр бам левият носач се изкриви добре че бях близо до нас та едвам я прибрах алфата ми е 33 1.7ie 4x4 та тия не изринали и само сняг и в една дупка а от там....... та зна е ли някоий колко струва случайно един носач нов или втора употреба точно преди нова година ще ми свалят кожата мошенници
    Винаги може и по зле!!

Провери в Т&Н втора употреба няма да ти свърши работа, а и предполагам че нов е не повечв от 80 лв макс.
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Каква е тая ф-ма Т&H къ де се намира тел... благодаря :
      Винаги може и по зле!!

Comment

Тая тема за какво е? Даже май е важна.

http://www.clubalfaromeo.com/forum/view ... 7%E8%ED%E8

Успех! И да напишеш какво е станало.
        Alfa Romeo 75 24V

Comment

Какъв носач? Къс или дълъг? Късият е с 2 тампона и шарнир,а дългият е с 1 тампон. Като за тебе цена на 1 брои носач без шарнир 15лв. 0899803312 Боби
          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

за този с шарнира става въпрос .Ок. обаче ми казват че има някаква разлика .Моята алфа е 91г ще стане ли за нея ?
            Винаги може и по зле!!

Comment

Да ви кажа за носача тиа в Евро 07 са безбожници бе 137лв искат на носач който не верва нека се обади да пита? хванах се за главата!Бобо а тоя пич отТ&H каза че никога нее имал носач с шарнира за 33 само дългия окомплектоват а на теб тие продавал за 164. Обаче малко инфо. за тези дето ги интересува дано сам от полза ,каза че има окомплектован целият заден мос за 33 :P А аз взех носача от Ники той е писал по нагоре ,шарнира се оказа нов и тампоните,ако некой се скъса ще взема нов. При италианеца носача е 20лв.обадих се ама бях взел вече?Тези дни ще го сложа.Значи съвсем случаино отрих едни пичове дето правят тунинг в захарна фабрика Нацката и Боби .Бяха захвана ли една алфа 164 ама беха направили чудеса станахме приятели на един мой приятел вуичо му ги познава,ще им взема тел. др.път да го пусна тука. :P
              Винаги може и по зле!!

Comment

Смяна на носач

То приказка бе, :P смених го за има -няма 30мин Алфето е на пушка ,обаче видях и др. спирачните дискове са се износили бая,а и накладки трябват ,та зна е ли някой горе- доло какви цени са тези работи за предни дискове пиша?
                Винаги може и по зле!!

Comment

www.kanex.bg

Comment

Working...
                  X